«Αντίο άρχοντα»: Συγκίνηση στον επικήδειο – Αποκαλύφθηκε η τελευταία του επιθυμία του Βασίλη Καρρά

Συγκίνηση στο επικήδειο που εκφώνησε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος –  Η ταφή του αύριο στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας- Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία

Γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή ήρθαν να τον αποχαιρετήσουν στο λαϊκό προσκύνημα. Ανάμεσα τους, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου, μεταξύ άλλων.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τόνισε πόσο μεγάλη βοήθεια παρείχε στους νέους ο Βασίλης Καρράς. «Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά».

«Το κενό είναι δυσαναπλήρωτο, όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και μη, είναι ακόμη φτωχότερος», είπε ο Λάμπης Ελληναίος, με τον οποίο μοιράζονταν την πίστα από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους.

Το «παρών», έδωσε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Όπως δήλωσε, «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περίπου 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να τον αποχαιρετήσουν.

Υπενθυμίζεται πως η ταφή του θα γίνει αύριο στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Πηγή: Thesstoday.gr