ΦΩΤΟ: Το Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας “ΕΛΛ.Ε.ΑΝ.Α”

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας “ΕΛΛ.Ε.ΑΝ.Α”, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ένα Χριστουγεννιάτικο Gala στην κατάμεστη Αίθουσα του Cafe C Molos τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 με τίτλο: “Άκου την ευχή μου”

Την εκδήλωση παρουσίασε και προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. Έφη Αναλυτή,  τονίζοντας πως τα Χριστούγεννα ο καθένας μας τα βιώνει διαφορετικά κι η γιορτή αυτή δεν έχει την ίδια σημασία για όλους.. Τα Χριστούγεννα είναι κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό μια ατομική και εσωτερική εμπειρία. Τα βασικά όμως χαρακτηριστικά αυτής της γιορτής είναι η αγάπη, το φως, η ειρήνη κι ανθρωπιά.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας, κ. Μάχη Σαλαμαλίκη η οποία ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του απερχόμενου έτους και ευχήθηκε σε όλους Χαρούμενες  γιορτές.

Ακολούθησαν τιμητικές απονομές σε Κοινωνικούς Ευπαθείς Φορείς όπως, στην Προέδρο του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, κ. Αγγελική Στεφανάκη, στην Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, κ. Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, στην Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας, κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου, στην Πρόεδρο από τη  ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ, κ. Βασιλική Γούλα και την εκπρόσωπο του ΙΦΝΕ Αχαΐας κ. Ελένη Δεμερτζή.  Έπειτα πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός πρωτότυπης Χριστουγεννιάτικης ευχής και το βραβείο πήρε η κ. Βασιλική Γούλα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η 25μελής παιδική χορωδία της εξαίρετης Καθηγήτριας Μουσικής του Ωδείου Μότσαρτ κ. Αμαλίας Αντωνοπούλου. Τα παιδιά τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα που πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα και θέρμαναν το κλίμα, ενώ άπαντες καταχειροκροτούσαν. Τραγούδια ερμήνευσε  η καταπληκτική Μιρέλα Κλαμπάνη. Ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό , θέαμα όπου το κάθε παιδί έστειλε μέσω ιπτάμενων φαναριών έξω στον ουρανό, τη δική του ευχή, ελπίζοντας να πραγματοποιηθεί.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε  μια ξεχωριστή χορογραφία από το Καλλιτεχνικό Κέντρο “Έκφρασις” με τίτλο “Μαριονέτα”, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι μουσικοί :

Νίκος Κάτσενος μπάσο, Παναγιώτης Αθανασίου, σαξόφωνο, Τζωρτζίνα Γεωργίου, ερμηνεύτρια, Νίκος Δεληβοριάς, πλήκτρα και Γεώργιος Ταγκαλάκης, τύμπανα. Η χαρά των παρευρισκομένων

ήταν διάχυτη γιατί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν σε κλίμα Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής κι αγάπης μια μοναδική γιορτή με πλούσια δώρα, πολλές συγκινήσεις και ευφάνταστες εκπλήξεις.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

Κοσμηματοπωλείο ΞΕΝΟΣ, Κοσμηματοπωλείο Φώτης Κατραούρας,

Αλέξης Μπακατσέλος, GERMANOS,

Nατάσσα Παντελή Δημητροπούλου,

Εταιρεία Karavan, Γιώτα Αναστασοπούλου- Λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ,

Μαργαρίτα Πιντέλα, Δέσποινα Παριανού, Φαρμακείο Άρτεμις Λιούμη