Θανάσης Τσαλταμπάσης για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη θα υποδεχτούν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, με τη σύντροφο του ηθοποιού να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» με αφορμή το μιούζικαλ «Αναστασία» που θα ξεκινήσει στο Παλλάς και μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

«Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο. Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά» είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας, με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε δύο στιγμιότυπα, με τα οποία αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Αγοραστής Αρβανίτη.

Στη δημοσίευσή του, εκείνος κι η σύζυγός του ποζάρουν αγκαλιά, ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη φορά ένα μαύρο πουκάμισο, το οποίο και έχει ξεκουμπώσει για να φανεί η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Στη λεζάντα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έγραψε: «Το πιο ωραίο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι στο δρόμο για “παράδοση”».