Ερύμανθος: Ορκίστηκαν, δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Συμβουλίων – Θ. Μπαρής: «Εργα και προνόμια για τους δημότες»

Πίστη στο Σύνταγμα ορκίστηκαν, χθες, ο δήμαρχος Θόδωρος Μπαρής, οι 19 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων του Δήμου Ερυμάνθου.
Στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας πραγματοποιήθηκε η σεμνή τελετή της ορκωμοσίας, με τον Θ. Μπαρή να λαμβάνει εκ νέου την ευθύνη να οδηγήσει τον Δήμο Ερυμάνθου σε καλύτερες ημέρες. Στην πρώτη του θητεία, ο δήμαρχος δρομολόγησε μια σειρά από σημαντικά έργα υποδομής, ενώ πέτυχε τον χαρακτηρισμό του Δήμου ως «ορεινός» που «ξεκλειδώνει» μια σειρά από προνόμια για τους δημότες. Στόχος της νέας θητείας είναι η συνέχιση της επίλυσης των προβλημάτων των κατοίκων με συνέπεια και αποφασιστικότητα όπως στην πρώτη θητεία.
Στο νέο δημοτικό συμβούλιο βρίσκονται μόνο δύο παρατάξεις, αφού η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Τ. Σκιαδά δεν πέτυχε την είσοδό της στο ανώτατο όργανο του Δήμου. Το νέο συμβούλιο είναι ανανεωμένο σε πρόσωπα και απαρτίζεται από 19 συμβούλους. Η δημοτική αρχή του Θόδωρου Μπαρή έχει εκλέξει τους εξής 11: Νίκος Μαρτζάκλης, Ζώης Μαρτζάκλης, Γιάννης Νταφογιάννης, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, Ευανθία Μπερδένη, Ηλίας Βέρρας, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Ιωάννης Γεωργαντόπουλος, Ελένη Χριστοδουλοπούλου, Θανάσης Ανδρικόπουλος και Θανάσης Παπαναγιώτου.
Σε αυτή τη θητεία στην αντιπολίτευση υπάρχει μόνο η παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου με 8 συμβούλους. Ορκίστηκαν οι: Διαμαντής Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Λαλιώτης, Διονύσιος Γεωργαντόπουλος, Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Δριβίλας, Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος και Γεωργία Μπαρδούτσου.