Γιορτάζει την πρόκριση στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:45) την Ελσίνκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πραγματοποιήσει μια συγκλονιστική διαδρομή στον όμιλο καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και θέλει να τερματίσει το πρώτο μέρος του «ταξίδι» με μια ακόμη νίκη, ώστε να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που ολοκληρώνει όμιλο με πέντε νίκες.

Το παιχνίδι που «κλείνει» τους ομίλους και η… γιορτή στην Τούμπα

O Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σάστρε, Νάσμπεργκ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του βορρά.

Από την άλλη ο Μπάμπα Ράχμαν, επέστρεψε στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτιά και μαθηματικά μετά το «διπλό» στην Φρανκφούρτη και θέλει να το… γιορτάσει στην γεμάτη Τούμπα με τον κόσμο του.

Αναλυτικά η αποστολή:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.