(Φωτο)-Πάτρα: «Λάμπει» το κέντρο για τα Χριστούγεννα – Φωταγωγήθηκε το Δέντρο στην πλατεία Γεωργίου.

????????????????????????????????????

Γιορτινό σκηνικό στο κέντρο της Πάτρας, καθώς χθες Τρίτη φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Γεωργίου.

Η πλατεία Γεωργίου αποτέλεσε την αφετηρία των δράσεων με τη δημοτική μουσική να ανοίγει τον κύκλο των εκδηλώσεων. Το άναμμα των φώτων ακολούθησε η εμφάνιση ξυλοπόδαρων και παιδικών χορωδιών.

Η μαγεία των Χριστουγέννων επέστρεψε στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης, όπου το εντυπωσιακό δέντρο έχει πλέον φωταγωγήθηκε με εκατοντάδες λαμπιόνια. Στην εκδήλωση αυτή που σηματοδότησε κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου, παρόντες ήταν ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης που ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, καθώς και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικα δρώμενα «ντυμένα» με τις φωνές των παιδικών χορωδιών από το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η Μέριμνα», την Cantelena, την Αντηχώ και το Μουσικό Σχολείο (με την φιλαρμονική ορχήστρα) να στέλνουν το δικό τους γιορτινό μήνυμα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη συναυλία από το συγκρότημα ABOVE SUSPICION, το οποίο ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.