Μέσι: Καλοδεχούμενος στη Σαουδική Αραβία, αν αποφασίσει να φύγει από την Ιντερ Μαϊάμι

Πριν υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Λιονέλ Μέσι είχε δεχτεί μια αδιανόητη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Συγκεκριμένα, η Αλ Χιλάλ τού έδινε 1,5 δισεκατομμύριο για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, δεν προχώρησε το deal και τώρα ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο περιμένει την επανένωσή του με τον Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στο MLS.

Ωστόσο, αν θελήσει να φύγει, η Σαουδική Αραβία είναι εκεί και τον περιμένει.

Μέσι για τη Σαουδική Αραβία: «Σύντομα θα είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πάω»
«Οι λόγοι για τους οποίους κατέληξε στο MLS είναι κάτι για το οποίο δεν έχω απαντήσεις», είπε ο Εμενάλο σύμφωνα με τον The Guardian και συνέχισε: «Αν αποφασίσει την επόμενη σεζόν ότι θέλει να έρθει εδώ, θα χαρούμε να τον καλωσορίσουμε. Αν θέλει να μείνει στο MLS, θα είμαστε πολύ, πολύ χαρούμενοι για αυτόν.

Η Σαουδική Pro League είναι ανοιχτή για επιχειρήσεις σε οποιονδήποτε σούπερ σταρ θέλει να έρθει. Εάν υπάρχει ένδειξη ότι θέλει να έρθει οποιοσδήποτε από τους σούπερ σταρ που γνωρίζετε και ξέρετε ότι λέει: “Μας ενδιαφέρει να έρθουμε σε αυτό το πρωτάθλημα”, τότε θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τους φέρουμε».

Με μια μετακόμισή του στη Μέση Ανατολή θα βλέπαμε τον Μέσι να κοντράρεται και πάλι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ελπίζει να δώσει στην Αλ-Νασρ τον τίτλο του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Στη χώρα αυτήν θα βρει τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, που αυτή τη στιγμή παίζει στην Αλ Χιλάλ, αλλά και τον πρώην αντίπαλό του, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος είναι τώρα στην Αλ-Ιτιχάντ.

Πηγή: gazzetta.gr