Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Έναν χρόνο ως μητέρα γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη με τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, την 5η Δεκεμβρίου. Η YouTuber και ο Ίαν Στρατής απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ακριβώς έναν χρόνο πριν και η Μαίρη Συνατσάκη δημιούργησε ένα βίντεο – ποτ πουρί με στιγμές της μικρής Ολίβιας, από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα.

Στο κλιπ, το οποίο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, πρωταγωνιστούν η ίδια, η κόρη της και ο τραγουδιστής, σε στιγμές από την καθημερινότητά τους.

«Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε το βίντεο

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε την ίδια μέρα στο επίκεντρο ξανά, όσον αφορά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία μετά την αναφορά ότι η YouTuber «έβρισε το παιδί της», επέστρεψε με νέο σχόλιο. Όταν ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» ρώτησε τη Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με αυτό, η ίδια έκανε ξεκάθαρο, ότι δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια και πως είναι αφοσιωμένη στα γενέθλια της κόρης της.

«Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό” μου είπε χαρακτηριστικά» φέρεται να είπε η YouTuber.