Αποκάλυψη από την Ισπανία: «Αυτές είναι οι επόμενες μεταγραφές των ομάδων της Euroleague»

Ισπανός δημοσιογράφος έβαλε «φωτιά» στο μεταγραφικό κομμάτι της Euroleague! Συγκεκριμένα, ο Χαβιέρ Μαέστρο αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «Encestando» τις επόμενες κινήσεις των ομάδων της διοργάνωσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στη Παρτιζάν η οποία βρίσκεται στην αγορά για point guard με τον Κάσιους Γουίνστον, που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, να αποτελεί ένα πολύ δυνατό υποψήφιο για τη θέση.

Οι επόμενες μεταγραφές στη Euroleague

Στη συνέχεια στάθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο και την ανάγκη για κάποιον playmaker, εφόσον ο Έτορε Μεσίνα αποφάσισε να… αποκληρώσει τον Κέβιν Πάνγκος από το ροτέισον χωρίς όμως να διευκρινίσει κάποιο όνομα.

Δεν έμεινε εκεί καθώς όπως αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Βιλερμπάν ψάχνουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους μετά όχι το τόσο ιδανικό και το πολύ κακό, αντίστοιχα, ξεκίνημα των δύο στη σεζόν.

Φυσικά ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη δύο ομάδων της χώρας του, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, για την απόκτηση ενός shooting guard. Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν όσον αφορά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να έχουν ολοκληρώσει την ενίσχυση τους.

Βέβαια, ακόμη είναι νωρίς, αφού το παράθυρο είναι ανοιχτό μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όμως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός μοιάζουν να είναι πλήρεις ειδικά μετά τις τελευταίες τους προσθήκες.