Πάτρα: Η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται την ομάδα του Παπασιδέρη Κορωπίου.

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται την Κυριακή στις 6:00μ.μ. στο κουκούλι την ομάδα του Παπασιδέρη Κορωπίου.
Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και καλείτε την Κυριακή να κερδίσει τον αγώνα, διότι δεν έχει περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών.
Η χειροσφαίριση στην ευρύτερη χερσαία περιοχή της Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου έχει αρχίσει εδώ και καιρό αλλά και μετά την πρόσφατη αποχώρηση και των δύο ομάδων της Άρτας από το πρωτάθλημα της Β εθνικής ανδρών, να βρίσκεται σε δεινή θέση.
Ο μοναδικός άνθρωπος της Πάτρας, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, που υπηρετεί το άθλημα εδώ και 43 χρόνια συνεχόμενα επισημαίνει παρακάτω στις δηλώσεις του, τους κινδύνους για το αύριο της ανδρικής χειροσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου:
Τονίζει χαρακτηριστικά:
< ξέρουμε πολύ καλά σε ποια κατάσταση βαθμολογική βρισκόμαστε, ξέρουμε το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές, ξέρουμε ότι όχι από δικά μας λάθη δεν καταφέραμε μέχρι τώρα να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον τους τέσσερις βαθμούς που είχαμε προγραμματίσει.
Για εμάς, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και χωρίς απώλειες βαθμών πιστεύω να καταφέρουμε τον φετινό μας στόχο.
Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια των φιλάθλων του αθλήματος από την Κυριακή στο Κουκούλι, των χορηγών, των υποστηρικτών, καθώς και όλων των φίλων του αθλητισμού, των φορέων, των υπηρεσιακών παραγόντων, των πολιτικών, για να μπορέσουμε στο τέλος το ανδρικό χάντμπολ να υφίσταται στην περιοχή μας.
Μετά την αποχώρηση των ανδρικών ομάδων της Άρτας, κυρίως λόγω των γνωστών προβλημάτων των επαρχιακών ομάδων, αγώνες υποδομών, φιλικούς αγώνες, τουρνουά, αβάσταχτο οικονομικό προϋπολογισμό, κ.α., εάν η η ομάδα της Ακαδημίας υποβιβαστεί στην Β΄ εθνική και μαθηματικά πλέον η ανδρική χειροσφαίριση Θα σβήσει από τον χάρτη της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, γιατί όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η παροιμία: Ένας Κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη >.
Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας την Κυριακή στις 4:00μ.μ. υποδέχεται στο Κουκούλι την ΑΣ Άνοιξη Διονύσου.
Το νεανικό σύνολο της Βάσως Βουκελάτου θα επιδιώξει και σε αυτόν τον αγώνα το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.