Αχαΐα: Απολογιστική συνεδρίαση της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές – Από «κρησάρα» οι υποψηφιότητες Φαρμάκη, Σβόλη, Γούτου

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ (ΔΕΕΠ) θα κάνει απόψε στις 7 απολογισμό για τις δημοτικές εκλογές, χωρίς την παρουσία όμως των δημάρχων που έχασαν (Σβόλης, Γούτος), χωρίς βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.
Η μετεκλογική συζήτηση θα γίνει σε επίπεδο μόνο νομαρχιακής επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ (ΔΕΕΠ) αποφάσισε να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές – χωρίς πρόσκληση προς τους υποψηφίους δημάρχους να παραστούν, χωρίς βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος ή προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων -και μάλιστα… κεκλεισμένων των θυρών.

Η επιλογή σύνθεσης της εκλογοαπολογιστικής σύγκλισης της πρώην ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας φαίνεται να επελέγη με σκοπό να ειπωθούν άνετα όλα όσα θέλουν να πουν τα μέλη και στελέχη της, ανεξαρτήτως των απόψεων που έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι στις δημοτικές εκλογές, αλλά και τα πολιτικά γραφεία, οπότε να εξαχθούν «στενά» κομματικά συμπεράσματα.
Σκοπός της ΔΕΕΕΠ Αχαΐας είναι η σύνταξη απολογιστικής έκθεσης, η οποία και θα σταλεί στα κεντρικά της ΝΔ, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι πήγε ή δεν πήγε καλά στις 8 ή 15 Οκτωβρίου.