Πάτρα: Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών συμμετέχει στη συγκέντρωση κατά του φορολογικού – «Νέα φοροληστεία»

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση στις 22 Νοέμβρη στις 10.30 πμ στην Πλατεία Γεωργίου για να δοθεί απάντηση στο απαράδεχτο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που επιβαρύνει με νέους φόρους τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματίες οδηγώντας χιλιάδες στο λουκέτο.
Καταδικάζουμε τη νέα φοροληστεία που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση στο όνομα της «φορολογικής δικαιοσύνης» τη στιγμή που από τη μια τριπλασιάζει τα βάρη για τους πιο αδύναμους επαγγελματίες και από την άλλη συνεχίζει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και τους βιομήχανους.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αυτοαπασχολούμενους, με τις γυναίκες αυτοαπασχολούμενες που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα στο μικρομάγαζο και παράλληλα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να στηρίξουν τις οικογένειες τους. Ακόμα και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για επίδομα και άδεια μητρότητας στις αυτοαπασχολούμενες στο ύψος του κατώτατου μισθού αποτελεί κενό γράμμα, καθώς εξαιρεί όσες αυτοαπασχολούμενες δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα !!!
Απαιτούμε:
– Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης
– Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στις 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος
– Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις
– Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές