Πάτρα: «Εφυγε« από την ζωή ο Λμενικός Δημήτρης Καλύβας – Πατέρας 3 ανήλικων παιδιών – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Την τελευταία του πνοή μετά από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του άφησε το πρωί της Πέμπτης, ο συμπολίτης μας λιμενικός, Δημήτριος Παν. Καλύβας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών

O εκλιπών,  νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου έδωσε γενναία μάχη.

Γιος του αείμνηστου Παναγιώτη Καλύβα και της Αικατερίνης, και αδελφός του αρχισυντάκτη της «Γνωμης» Φώτη Καλύβα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραλία Πατρών όπου και ζούσε μαζί με την λατρεμένη του σύζυγο Μαρία Φωτακοπούλου (καθηγήτρια Φυσικός) και τα τρία τους παιδιά, αλλά και την αγαπημένη του μητέρα Κατερίνα, οι οποίοι θρηνούν για την μεγάλη απώλεια.

Ο Δημήτρης ήταν ο στυλοβάτης της οικογένειας, άνθρωπος με ευγένεια και ήθος, αγαπητός στους συναδέλφους του και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παραλίας Πατρών και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας.

Την θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Καλύβα, εκφράζει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς, τον αδελφό του, δημοσιογράφο, Φώτη Καλύβα, την σύζυγό του Μαρία Φωτακοπούλου, τα τρία τους παιδιά, την μητέρα του Κατερίνα και τους οικείους του.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών και του Ταμείου, Φώτη Καλύβα, για το θάνατο του αδελφού του Δημήτρη.

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Δυτικής Ελλάδας και όλα τα μέλη της, εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για την απρόσμενη απώλεια του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Δημητρίου Καλύβα.
Τον αποχαιρετούμε και του ευχόμαστε «καλό δρόμο», θα τον θυμόμαστε με σεβασμό
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.