Ελεύθερη η Εύη Βατίδου -«Την οδήγησε στα κατσάβραχα και η μηχανή ανετράπη», υποστήριξε ο Κούγιας

Ελεύθερη αφέθηκε η Εύη Βατίδου, μετά την απολογία της στον ανακριτή, καθώς της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία ότι εμβόλισε μηχανή.

Η ίδια έφτασε σήμερα το πρωί στο κατώφλι του ανακριτή χαμογελαστή και έτοιμη να αναφέρει τη δική της εκδοχή αναφορικά με το πώς έγινε το επεισόδιο στην Γλυφάδα.

Σε πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha η Εύη Βατίδου χαμογέλασε προς τους ρεπόρτερ που την περίμεναν εκεί. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, ενώ έδειχνε ψύχραιμη.

Η Εύη Βατίδου καταγγέλθηκε από τους αναβάτες της μηχανής ότι τους κυνήγησε, με αφορμή ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και ότι εμβόλισε τη μηχανή με αφορμή τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει την υπεράσπισή της.

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης είναι οι λανθασμένες ποινικές δίωξης. Αντί να είναι κατηγορούμενος αυτός ο αλήτης που ακολούθησε μια μόνη της ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ακολούθησε, την έκλεισε με τη μηχανή του, της ξεκόλλησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια άρχισε να την βρίζει χυδαία λόγια και χτυπούσε το αυτοκίνητο με το κράνος. Ακολούθως μόλις αντιλήφθηκε ότι τηλεφωνούσε στην αστυνομία, ανέβηκε πάλι στη μηχανή που δεν είχε αριθμό. Και δεν περίμενε ποτέ ότι η πρώην σύζυγός μου -που έχει μια δική της αντίληψη για την δικαιοσύνη καθώς είναι ένα δίκαιο κορίτσι- κατοικεί εκεί, αυτός πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε ότι τον ακολουθεί η σύζυγός μου την οδήγησε στα κατσάβραχα του Υμηττού, όπου δεν μπορεί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό της. Η μηχανή ανετράπη και για αυτό το λόγο έπεσε», είπε ο Αλέξης Κούγιας προσερχόμενος στην Ευελπίδων.