Αίγιο: Νέα σεζόν για την Κινηματογραφική Λέσχη

Πρεμιέρα της νέας σεζόν για την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου με προβολή της ταινίας « Απόφαση Φυγής» τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 21.30
Επιστρέφουν οι χειμερινές προβολές για την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» στο Αίγιο. Έχοντας καταρτίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με βραβευμένες ταινίες από τον παγκόσμιο και εγχώριο κινηματογράφο, ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 21:30 με την ταινία « Απόφαση Φυγής ».
Αστυνομικός ντετέκτιβ ερευνά υπόθεση θανάσιμου ατυχήματος και καθώς ανακρίνει τη χήρα του θύματος, αισθάνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ενοχής της. Ανάμεσά τους θα προκύψει μια έλξη ερωτική, μα βασανιστικά πλατωνική.
Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες για ένα χιτσκοκικό, νουάρ αισθηματικό μελόδραμα το οποίο δοκιμάζει τα όρια του είδους και ένα love story με πικρή επίγευση. Αστυνομικό μυστήριο, εγκεφαλικά παιχνίδια, ενοχές και εμμονές, γυρισμένο από τον μοναδικό Παρκ Τσαν-Γουκ (Old Boy, Η Υπηρέτρια).

Παραγωγή: Νότια Κορέα, 2022
Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν-Γουκ
Σενάριο: Παρκ Τσαν-Γουκ, Τσουνγκ Σέο-κιούνγκ
Πρωταγωνιστούν: Παρκ Χάε-Ιλ, Τανγκ Γουέι, Γκο Κιούνγκ-Πιο
Διάρκεια: 138 λεπτά
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=icqypfEuKcg

Πληροφορίες εγγραφής:
Η ετήσια εισφορά των μελών για την σεζόν 2023-24 είναι μόνο 30 ευρώ για όλους με δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές της Λέσχης (τουλάχιστον 15 ταινίες), που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, ενώ το εισιτήριο για τα μη μέλη ανέρχεται στα 5 ευρώ.
Εγγραφές – Ανανεώσεις μελών από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων» στις 21.30.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio