Πάτρα: Φεύγει από τον “Άγιο Ανδρέα” ο Χειρουργός Στέλιος Τσόχαντζης για τη Μυτιλήνη

Ο Χειρουργός Στέλιος Τσόχαντζης και γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας αποχωρεί από το Γ.Ν.Πατρών  Άγιος Ανδρέας για το  Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και οι εργαζόμενοι του Χειρουργείου τον αποχαιρετούν.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Οι εργαζόμενοι του Χειρουργείου του Γ.Ν. Πατρών «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» αισθάνονται την ανάγκη, να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους, σε ένα επαρκή Ιατρό Επιστήμονα, μα πάνω  απ’ όλα σε ένα Άνθρωπο με Α κεφαλαίο, τον Χειρουργό Στέλιο Τσόχατζη που αποχωρεί από το Νοσοκομείο μας για το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σε αυτά τα λίγα χρόνια που ήταν κοντά μας, με τις άοκνες προσπάθειές του, πρόσφερε στις ατελείωτες ώρες εφημεριών, τις ιατρικές του υπηρεσίες, ανακουφίζοντας τον πόνο των συνανθρώπων μας και ήταν πάντα δίπλα σε όποιον ζητούσε τη βοήθειά του.

Στις ώρες που δεν ασκούσε το Ιατρικό του λειτούργημα, ο Στέλιος Τσόχατζης από το μετερίζι της ΕΙΝΑ ως Γραμματέας, αφιέρωνε αρκετό χρόνο για την ουσιαστική αναβάθμιση του ΕΣΥ, στηλιτεύοντας πάντα καλοπροαίρετα  τα κακώς κείμενα και προτείνοντας λύσεις θεραπεύοντας τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος.

Υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας ως Επικουρικός Χειρουργός και οδεύει προς το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης τόπο καταγωγής του, σε μόνιμη θέση Επιμελητή στο ΕΣΥ.

Για το Νοσοκομείο μας και για τους πολίτες της περιοχής η φυγή του Στέλιου Τσόχατζη θα είναι μια μεγάλη απώλεια.

Μακάρι να ευδοκιμούσε η θέλησή του, για παραμονή στο Νοσοκομείο μας και στην πόλη που αγάπησε και παρέμεινε από τα φοιτητικά του χρόνια στη Ιατρική Σχολή Πατρών.

Όλοι οι εργαζόμενοι του Χειρουργείου, του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ευελπιστούμε ότι σύντομα μπορεί να επιστρέψει κοντά μας.

Τέτοιους Γιατρούς χρειάζεται το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο μας!

Με εκτίμηση οι εργαζόμενοι του Χειρουργείου του Γ.Ν. Πατρών «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ»