Πάτρα: Φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Άμεση η ενέργεια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Μετά την πτώση στο κενό από μπαλκόνι 5ου ορόφου, όπου σκοτώθηκε μια 23χρονη φοιτήτρια στα Ψηλαλώνια, ένα δεύτερο περιστατικό ήρθε να παγώσει και πάλι την πόλη.

Φοιτήτρια 21 ετών όπου βρισκόταν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Κορίνθου, λίγο πριν από τις 8 το πρωί ειδοποίησε την οικογένεια της στην Αθήνα ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Τότε οι γονείς της επικοινώνησαν με το κέντρο επιχειρήσεων Πατρών.

Χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό πολύτιμου χρόνου στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Δημόπουλο Αναστάσιο (Αστυφύλακα), Γιαννόπουλο Επαμεινώνδα (Υπαστυφύλακα) και Θωμά Λάππα (Ανθυπαστυνόμο) σε συνεργασία με τον έμπειρο εκφωνητή του κέντρου επιχειρήσεων και πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρη Τσίτσικα που έδωσε ταχύτατες κατευθύνσεις στην ομάδα.

Η άνδρες της  ΔΙ.ΑΣ βρήκαν την 21χρονη ξαπλωμένη στο κρεβάτι της έχοντας ακόμα τις αισθήσεις της και την βοήθησαν να τις διατηρήσει μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”, συνοδεία των μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ.