Πάτρα: Γιατί δεν έγινε η επίσκεψη Πιερρακάκη – Πότε έρχεται ο υπουργός Παιδείας

Η καταιγίδα και τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στην Πάτρα μοιραία οδήγησαν τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη στην αναβολή της διήμερης επίσκεψής του στην πόλη.
Μάλιστα, η επίσκεψη αυτή θα ξεκινούσε χθες το απόγευμα από το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου στη διάρκεια συνάντησης με την πρυτανική αρχή και άλλα στελέχη του Πανεπιστημίου, ο υπουργός θα συζητούσε μία σειρά από κρίσιμα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Πανεπιστημίου. Η ατζέντα της συνάντησης είχε διαμορφωθεί στο πλαίσιο συνάντησης που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας με τον υπουργό Παιδείας.
Επομένως, θα ήταν άτοπη η επίσκεψη του υπουργού όταν οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο αλλά και σε ολόκληρη την πόλη έθεσαν σε συναγερμό όλους τους φορείς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Πελοπόννησος» από στελέχη του υπουργείου, η επίσκεψη μετατοπίστηκε για τα μέσα του μήνα με πιθανή ημερομηνία τη 13η Νοεμβρίου.
Η ΝΔ
Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση της ΝΔ αναφέρει: «Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη. Ως εκ τούτου, η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας που αναβλήθηκε θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».