Πάτρα: Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Εμπόρων – Προγραμματισμός δράσεων

 

Μέσα σε κλίμα ζεστό και φιλικό πραγματοποιήθηκε υβριδικά, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, με φυσική παρουσία αντιπροσώπων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και διαδικτυακά μέσω zoom, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.).
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον Διοικητικό Απολογισμό του έτους 2022 και τον οποίο παρουσίασε εκτενέστερα ο Αν. Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. κ. Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος. Έπειτα, το λόγο πήρε ο Ταμίας του Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. κ. Σπυρίδων Σπυρόπουλος παρουσιάζοντας τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2022 και τον προϋπολογισμό έτους 2023. Επίσης, αναγνώστηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Ε.ΕΣ.Π., που προέκυψε μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Αξίζει να τονιστεί η ομοθυμία που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης μεταξύ των μελών, με ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το εγχώριο «επιχειρείν». Ακολούθως, παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.ΕΣ.Π. κ. Γεώργιο Βαγενά, ο προγραμματισμός δράσεων της Ομοσπονδίας για το επόμενο διάστημα.
Το σώμα ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό έτους 2022 καθώς και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του έτους 2023, δίνοντας δύναμη και ώθηση στην Ομοσπονδία μας να συνεχίσει, με την ίδια ένταση τη δράση της, παρεμβαίνοντας, καθημερινά, οπουδήποτε χρειαστεί, για την προστασία του μικρού και μικρομεσαίου επιχειρηματία.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες εξέφρασε το Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. προς τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση της αίθουσας.