Καίτη Γκρέυ: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Τι ζητάνε οι δύο μεριές

Στην Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα, η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ, όπου αναμένεται να δοθεί και η οριστική απάντηση από το δικαστήριο, για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει, μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Υπενθυμίζεται, ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» και γι’ αυτο θα την εκπροσωπήσουν, η μητέρα και ο αδερφός της.

200802081023260_2941_KETI_GREI_ILIADI_722008

Ποιοι διεκδικούν την επιμέλειά της
Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Ρεπορτάζ του «Happy Day» αναφέρει ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη, δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ. Φοβούνται μην πάρει την επικαρπία, ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό.

Η Καίτη Γκρέυ θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια.