(Φωτο)-Πάτρα: «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ» κέρδισε την 1η θέση στα Βραβεία Everlies 2022

Χάρη στη στήριξη του αναγνωστικού κοινού «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ», 1ο μέρος της τριλογίας: «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ» του φαρμακοποιού Στάθη Σπυρόπουλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Momentum κέρδισε την 1η θέση στα Βραβεία Everlies 2022 στην κατηγορία: Καλύτερο Βιβλίο Φαντασίας Έλληνα συγγραφέα που κυκλοφόρησε τη χρονιά 2022,  από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Η απονομή των βραβείων Everlies 2022 έγινε στο πλαίσιο του Fantasy Festival, που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 7-8/10/2023. Η ανάδειξη των βιβλίων/ταινιών/σειρών στα βραβεία Everlies στηρίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις του κοινού όπως αυτές εκφράζονται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Ο Στάθης Σπυρόπουλος είναι φαρμακοποιός και εκπαιδευτικός με καταγωγή από τη Βάρδα. Τα χρόνια που πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών τόσο κατά τις προπτυχιακές, όσο και κατά τις μεταπτυχιακές σπουδές του παρείχαν την έμπνευση για τον φυσικό χώρο στον οποίο εκτυλίσσεται το πρώτο του μυθιστόρημα. Πλέον διαμένει στην Αμαλιάδα και εργάζεται στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Έχει εργαστεί επίσης στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, ενώ πριν ακολουθήσει τον τομέα της εκπαίδευσης υπηρέτησε επί σειρά ετών ως νοσοκομειακός φαρμακοποιός.
Η διάκριση που κέρδισε «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» παρά τον σκληρό ανταγωνισμό με τους πολύ άξιους νικητές των προηγούμενων ετών να συνωστίζονται στις υψηλές θέσεις, είναι για εμάς η μεγαλύτερη έμπνευση και το κίνητρο για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά και ενδιαφέροντα αναγνώσματα.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας από τα βάθη της καρδιάς μας!