Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ δεν παντρευτήκαμε στα Χάμπτονς. Άναψαν κερί στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας – Η αποκάλυψη για τον γάμο

Θερμής υποδοχής από μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας έτυχε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας βρέθηκε μετά τον γάμο του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, επισκέφθηκε την ενορία και το Ημερήσιο Σχολείο και μάλιστα αποκάλυψε και πού έγινε ο γάμος.

Στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εκτός από τον σύζυγό του, συνοδευόταν και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Παπαϊωάνου, ο ιερατικώς προϊστάμενος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος του σχολείου, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος.

Σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα», ο Στέφανος Κασσελάκης εισήλθε αρχικά στον χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε ένα κερί και στη συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό και τον π. Γρηγόριο Σταμκόπουλο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης με στελέχη της κοινότητας, ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ δεν πραγματοποιήθηκε στα Χάμπτονς, αλλά στο Μπρούκλιν.

«Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς.  Αυτά είναι ‘fake news’.  Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk).  Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κασσελάκης διατύπωσε ερωτήσεις για το σχολείο, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για τον αριθμό των μαθητών, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον π. Γρηγόριο Στακόπουλο «πώς έχει επηρεάσει η επιστήμη της πληροφορικής την αντίληψή του για τη θεολογία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανάβει κερί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αστόριας (Πηγή: Εθνικός Κήρυκας/Χ. Αθανασάτος)

 

«Εδώ είναι το μοναδικό Λύκειο, είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και τις παραδόσεις που ακολουθούμε», ανέφερε ο π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ενώ ο π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «να κάνει γνωστό στην Ελλάδα ότι χρειαζόμαστε υποστήριξη, διότι εδώ είναι ένας πνεύμονας της ελληνορθόδοξης παράδοσης που αναπνέει Ελλάδα».

Η συζήτηση για την ψήφο των αποδήμων και ο Παναθηναϊκός

Στη συνέχεια η υποδιευθύντρια του σχολείου, Έλενα Καραγιώργου, έκανε ένα συμβολικό δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε τις θέσεις του για την ψήφο των αποδήμων και τον εκλογικό νόμο, τονίζοντας ότι το σύστημα θα έπρεπε να επιτρέπει στους ψηφοφόρους του εξωτερικού να εκλέγουν τους δικούς τους βουλευτές και όχι να ψηφίζουν τα κόμματα πάνω σε ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με προεπιλεγμένους αντιπροσώπους από την ομογένεια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον π. Ανάργυρο Σταυρόπουλο και τον π. Γεώργιο Σταμκόπουλο (Πηγή: Εθνικός Κήρυκας/Χ. Αθανασάτος)

 

Κατόπιν, ο κ. Κασσελάκης εισήλθε στον χώρο του σχολείου, ξεναγήθηκε στη βιβλιοθήκη και τα έργαστήρια, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και γονείς που τον αναγνώρισαν.

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου δοκίμασε τις δυνατότητές του στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας, σε σχετική ερώτηση, πως «είναι Παναθηναϊκός, αλλά σέβεται τους φιλάθλους όλων των ομάδων, όπως σέβεται και τον κάθε άνθρωπο».