Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη σχέση του με πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»: Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν

Δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ετοιμάζεται να παντρευτεί μια πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Συγκεκριμένα, άρθρο στην «On Time» αναφέρει πως ο 83χρονος νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη γυναίκα, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στη γνωστή εκπομπή μόδας.

Ο νομικός έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα
Η Τζόρτζια Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε την ασχολία της και με το τραγούδι, η οποία κράτησε για περίπου 15 χρόνια. Επίσης, έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ, ενώ παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής στα 43 της. Τέλος, έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις.

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή της στο «My Style Rocks»

4324234234
6546546546456456
98978987987987987

 

tzortzia-siakabara_5
tzortzia-siakabara_2
tzortzia-siakabara_3
tzortzia-siakabara_4