Ισραήλ: Εικόνες αποτροπιασμού από νηπιαγωγείο που έγινε στόχος της Χαμάς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από ισραηλινό νηπιαγωγείο στο κιμπούτς του Be’eri, τέσσερα μίλια από τη Γάζα, το οποίο καταστράφηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Μάρτυρες της τραγωδίας είναι αθώοι νεκροί και οι εικόνες με αίμα, αρκουδάκια γεμάτα με τρύπες από σφαίρες.

Εξωτερικός χώρος του νηπιαγωγείου

Το νηπιαγωγείο προοριζόταν να είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για παιδιά κάτω των πέντε ετών, αλλά θα γινόταν το σκηνικό μιας από τις πιο βάρβαρες και άθλιες πράξεις του πολέμου.

Αν και το νηπιαγωγείο ήταν κλειστό, την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς, ωστόσο, οι οικογένειες ήταν ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν τα παιχνίδια.

Οι οδυνηρές εικόνες δείχνουν αίμα κάτω στο πάτωμα ανάμεσα στις παιδικές καρέκλες και τη βάρβαρη καταστροφή, καθώς οι μαχητές της Χαμάς άφηναν πεταμένους γεμιστήρες των AK47 σκορπισμένους ανάμεσα σε παιδικά παιχνίδια.

Οι αποτρόπαιες σκηνές βρέθηκαν στο όπου οι μαχητές έφεραν βία και κακία σε ένα πολύχρωμο φυτώριο και μια ειρηνική κοινότητα.

Ημιυπαίθριος χώρος του νηπιαγωγείου

Αν και το νηπιαγωγείο ήταν κλειστό στο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς, ωστόσο, οι οικογένειες ήταν ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν τα παιχνίδια, ανά πάσα στιγμή.

Γεμιστήρες μαχητών της Χαμάς, πάνω σε ένα παιδικό παγκάκι.

Οι τρύπες από τις σφαίρες φαίνονται στα παράθυρα και τις πόρτες, ενώ τα σημάδια στο αίμα υποδηλώνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταφερθεί κάποιος νεκρός ή τραυματισμένος.

Η βιβλιοθήκη της διπλανής πόρτας είχε τα παράθυρά της διακοσμημένα με γαλάζιους χαρακτήρες από τα στρουμφάκια.

Το φυτώριο του κιμπούτζ κοινότητας βρέθηκε να έχει λίμνες αίματος.

Μια λίμνη αίματος φαίνεται στο πάτωμα του νηπιαγωγείου.

Με πληροφορίες από Daily Mail