(ΒΙΝΤΕΟ) Σάλος στην Ισπανία: Τηλεοπτικός σταθμός έδειξε το άψυχο σώμα του 18χρονου ανάμεσα στα δύο βαγόνια – Απολογήθηκε ο παρουσιαστής

Τα πάνω – κάτω έφερε η απόφαση της τηλεοπτικής «Mañaneros» να δείξει πλάνα από το άψυχο σώμα, το οποίο έφερε ως αποτέλεσμα την κατακραυγή του κόσμου και την απολογία του καναλιού.

Νεκρός ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου βρέθηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστήςΑλβάρο Πριέτο, που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης. Τα αίτια πίσω από το θάνατό του παραμένουν άγνωστα, με τον άδικο χαμό του να προκαλεί θλίψη σε ολόκληρη την Ισπανία.

Η θλίψη αυτή, μάλιστα, μετατράπηκε σε θυμό, όταν τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αποφάσισε να δείξει πλάνα από το άψυχο σώμα του 18χρονου. Πιο αναλυτικά η εκπομπή «Mañaneros» βρήκε στιγμιότυπο από την τραγωδία και το παρουσίασε, με αποτέλεσμα το κοινό να γίνει έξαλλο και να της τα «χώσει» μέσω Twitter.

Η κατακραυγή ήταν τόσο μεγάλη, που είχε ως αποτέλεσμα τη συγνώμη από τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Πιο αναλυτικά, ο κεντρικός παρουσιαστής, Τζέιμι Κατιθάνο, τοποθετήθηκε δημόσια με αφορμή το περιστατικό και υποστήριξε ότι: «Ζητούμε συγγνώμη για τις εικόνες που δείξαμε ζωντανά στο πρόγραμμα “Mañaneros”. Εικόνες που δεν έπρεπε ποτέ να μεταδοθούν και που έχουν αφαιρεθεί από την ψηφιακή μετάδοση του προγράμματος. Επαναλαμβάνουμε τη συγγνώμη μας από την οικογένεια του Αλβάρο Πριέτο».

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή το βράδυ, μέλη της Στρατιωτικής Μονάδας Έκτακτης Ανάγκης έψαξαν την περιοχή μαζί με εξειδικευμένους σκύλους, οι οποίο βρήκαν το άψυχο σώμα του. Τελευταία φορά εθεάθη κοντά στον σταθμό, όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες της λεωφόρου Κάνσας Σίτι στη Σεβίλλη.