Πάτρα: Το έργο του Dario Fo «Δεν πληρώνω…δεν πληρώνω»

Η ομάδα «Θεατρικές Ανησυχίες» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου μετά από πρόσκληση του Συλλόγου για την Εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση οι ΜΑΧΗΤΕΣ παρουσιάζει το έργο του Dario Fo «Δεν πληρώνω…δεν πληρώνω» στο θέατρο ΑΓΟΡΑ Καραϊσκάκη 189 το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 σε σκηνοθεσία Ευαγγελίας Φωτοπούλου.

Με καυστικό χιούμορ και ανελέητη σάτιρα ο συγγραφέας δημιούργησε μια διαχρονική φαρσοκωμωδία με θέματα που παραμένουν και σήμερα επίκαιρα. Η δράση του έργου αναφέρεται στη δεκαετία του 70 στην Ιταλία αλλά οι καταστάσεις μοιάζουν ίδιες: ανεργία, μισθοί πείνας, κερδοσκοπία, εκμετάλλευση.

Στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, η δυνατότητα να καλύψει κανείς τις βασικές ανάγκες της τροφής και της στέγης, αποτελεί τον πρακτικό ορισμό της έννοιας της αξιοπρέπειας για το ανθρώπινο είδος.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων ΜΑΧΗΤΕΣ και συγκεκριμένα για τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευση Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) στο οποίο διημερεύουν πρωινές ώρες ενήλικες με νοητική υστέρηση.

Κρατήσεις θέσεων: Πεφάνη Ευγενία 6972312872

Για τους ΜΑΧΗΤΕΣ :

Αλεξοπούλου- Μπαλοπούλου Σπυριδούλα 6945801602
Ασημακοπούλου Γεωργία 6947997220