Μπακογιάννης: Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Δούκα – Δική μου η ευθύνη του αποτελέσματος

Ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Χάρη Δούκα και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του

Την πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του β’ γύρου πραγματοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αναγνώρισε τη νίκη του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Χάρη Δούκα και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Δούκα για τη νίκη του και να τον ευχαριστήσω για τον ωραίο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε. Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μου», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Πριν από λίγο, επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, τον κ. Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω πως και η ομάδα μου και εγώ, είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να οργανώσουμε μια συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση.

Θα ήθελα να πω ακόμα, πως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όλες και όλους που μας υποστήριξαν. Έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα. Και κάτι ακόμη προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το Δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά».