(ΦΩΤΟ) Πάτρα: Η κεντρική ομιλία του Κώστα Σβόλη πριν το β’ γύρο – “Το κόμμα μας είναι η Πάτρα. Όλοι στις κάλπες την Κυριακή. Καλή απελευθέρωση από Δευτέρα”

Την κεντρική του προεκλογική του ομιλία ενόψει του β’ γύρου των Δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησε απόψε, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σβόλης.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της παράταξης, καθώς και άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, δείχνοντας να αποδέχονται το κάλεσμα του Κώστα Σβόλη, για μια “Πάτρα Ενωμένη” χωρίς κομματικούς αποκλεισμούς.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για δημιουργία χώρου πολιτισμού και αθλητισμού στο Ριγανόκαμπο.

Την ίδια στιγμή άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, τονίζοντας ότι “9 χρόνια δεν έχει παραδώσει ενα έργο. Παραλιακό μέτωπο με παραχώρηση από το 2018 και τίποτε άλλο. Έξι χρόνια σας πήρε για να ανακαινίσετε το Αρσακείο”.

Στο μεταξύ υποστήριξε ότι η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, ασκεί προπαγάνδα λέγοντας στους συμβασιούχους οτι ο Σβόλης θα τους απολύσει. Ο Σβόλης εχει αποδείξει πως είναι δίπλα στους εργαζόμενους. Δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

“Το κόμμα μας είναι η Πάτρα. Όλοι στις κάλπες την Κυριακή. Καλή απελευθέρωση από Δευτέρα” ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Σβόλης.