Δυτική Αχαΐα: Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Φίλιππος Λιάκος «έδωσαν τα χέρια» – Τι δήλωσαν

«Για να πάει η Δυτική Αχαΐα μπροστά, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε μικρές και μεγάλες κορυφές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» αναφέρουν στην κοινή δήλωση

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του Φίλιππου Λιάκου για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας αναφέρει:

Ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας , αυτό που πρέπει να δούμε όλοι, είναι όχι το τι μας χωρίζει, αλλά το τι μας ενώνει. Τι είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει στη σύνθεση, στην παραγωγή έργου, στην ένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής και να δώσει τέλος στην στασιμότητα.

Αυτό που μας ενώνει, οφείλει να είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, η αγωνία μας για την πορεία του τα επόμενα χρόνια, το αναπτυξιακό του μέλλον, η δημιουργία των προϋποθέσεων και των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην ευημερία των πολιτών του, με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντί τους.

Για να πάει η Δυτική Αχαΐα μπροστά, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε μικρές και μεγάλες κορυφές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Δυστυχώς, η συνέχιση για μια ακόμη πενταετία της τοξικότητας που δυναμιτίζει συνεχώς κάθε έννοια δημιουργίας για τον τόπο, της άρνησης του διαλόγου και κυρίως της αναποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζει την θητεία της δημοτικής αρχής του κ. Μυλωνά δεν μπορεί να είναι η λύση.

Κατά την προεκλογική περίοδο, εκφράσαμε ο καθένας μας ξεχωριστά την ανάγκη να ενώσουμε και όχι να χωρίσουμε τους συμπολίτες μας, γεγονός στο οποίο οφείλουμε να σταθούμε.

Ειδικότερα δε, όταν αποτελεί κοινή πεποίθησή μας, ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο μπορεί να διατελέσει ουσιαστικό και παραγωγικό έργο μέσα από τον διάλογο, τη συνεργασία, την αναζήτηση κοινής οδού μέσα από τον συγκερασμό των απόψεων.

Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Φίλιππος Λιάκος και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Προοπτικής για την Δυτική Αχαΐα δήλωσε:

«Δεσμευθήκαμε απέναντι στους συμπολίτες μας, ότι θα πορευτούμε πάντα με βάση το καλύτερο για την Δυτική Αχαΐα. Με την πεποίθηση, ότι η νέα δημοτική αρχή, οφείλει να μπορέσει να εκφράσει την απαραίτητη λογική συνεργασιών και να διασφαλίσει την δημιουργική συστράτευση και την ενεργό συμμετοχή όλων, για την ενότητα και το καλό του τόπου μας, συμπορευόμαστε και στηρίζουμε στον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Δυτική Αχαΐα τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε:

«Είναι τιμή για εμένα και την παράταξή μας, ότι ένας συνυποψήφιός μου ο κ. Φίλιππος Λιάκος , επικεφαλής μιας παράταξης που εκφράζει μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μας, προτάσσει το κοινό καλό για την περιοχή, μακριά από μικροσκοπιμότητες, χαράσσοντας ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας από την επόμενη μέρα, την συνεργασία. Ευχαριστώ τον ίδιο και τα μέλη της παράταξής του, και δεσμεύομαι απέναντί τους ότι η επόμενη μέρα για την Δυτική Αχαΐα θα είναι μια μέρα αλλαγής και ουσίας».