Πάτρα: Αποφασίζουν για τον β’ γύρο των εκλογών Αϊβαλής και Ψωμάς – Υπέρ Σβόλη η…πρώτη γραμμή!

Από την παράταξη «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά,  αναμένεται να δοθεί και επίσημα στήριξη στον Κώστα Σβόλη ενόψει της εκλογικής μάχης της Κυριακής για τον δήμαρχο Πατρέων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι φέρεται να είχαν συμφωνήσει προεκλογικά ότι σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών ερχόταν αντιμέτωπος στον β΄ γύρο με τον Κώστα Πελετίδη, τότε θα τον στήριζε ο άλλος.
Χθες  βράδυ συνεδρίασε η πολιτική γραμματεία της παράταξης, προκειμένου να παρθεί το ΟΚ και λογικά σήμερα θα υπάρξει και επίσημα η δήλωση στήριξης στον Σβόλη. Πάντως, είναι δεδομένο ότι όχι μόνο ο Πέτρος Ψωμάς, αλλά και κορυφαία στελέχη της παράταξης στηρίζουν τον Σβόλη, όπως ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας, ο οποίος μιλώντας χθες στο ΣΚΑΪ Πάτρας, τόνισε: «Μόνο με Σβόλη μπορεί να ελπίζει η Πάτρα να αλλάξει και να πάει μπροστά».
Σε ό,τι αφορά τον τρίτο  Βασίλη Αϊβαλή,  πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν δύο μπλοκ στην παράταξη Αϊβαλή. Οι υποστηρικτές του ενός μπλοκ αναφέρουν ότι επειδή υπάρχει κομματική στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί να βγει απευθείας και να δώσει γραμμή υπέρ ενός υποψήφιου που στηρίζεται από τη ΝΔ. Οι υποστηρικτές του άλλου μπλοκ λένε ότι αν δεν δώσει στήριξη στον Σβόλη, έμμεσα θα υποστηρίξει την παράταξη του Πελετίδη και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει.