(Φωτο)-Πάτρα: Συμμετοχή του ΕΑΠ στο 2ο ΓΟΥΕΛΚΟΜ Φεστιβάλ για φοιτητές

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο μέσω του Παραρτήματός του στην  Κομοτηνή και στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, που έχει συνάψει με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, έλαβε μέρος στο 2ο ΓΟΥΕΛΚΟΜ Φεστιβάλ για τους πρωτοετείς φοιτητές που εισήλθαν στο Δ.Π.Θ. το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Μαζί με περισσότερες από σαράντα (40) εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες υποδέχτηκαν τους φοιτητές στο πάρκο της Κομοτηνής και τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές τους και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Το σταντ του Ε.Α.Π. επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κομοτηνής κ. Πέτρος Ζωγράφος, το στέλεχος του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Ηράκλεια Γκατζίνη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος.

Σε όλους τους επισκέπτες – ενδιαφερόμενους προσφέρθηκε ενημερωτικό έντυπο υλικό, αλλά και συμβολικά δώρα του Ε.Α.Π. καθώς και πληροφορίες τόσο για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, όσο και για τα σύντομα και καινοτόμα Προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ιδρύματος.