Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολύ σύντομα οι πολίτες θα δουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας στο Ελληνικό

Στο Ελληνικό για να δει από κοντά το πρώτο κτήριο που παραδόθηκε στα πλαίσια της μεγάλης ανάπλασης – το κτήριο φροντίδας ΑμεΑ – βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπως είπε ο πρωθυπουργός «έχει συμβολική και ουσιαστική σημασία ότι το πρώτο κτήριο το οποίο παραδόθηκε στα πλαίσια της πολύ μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό αφορά συμπολίτες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα».

«Το όλο έργο της ανάπλασης κινείται με μεγάλη ταχύτητα και έχει περάσει στη φάση υλοποίησης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του οτι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα βλέπουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της μεγάλης αυτής προσπάθειας».

kentro-frontidas-amea-16
kentro-frontidas-amea-15
kentro-frontidas-amea-14
kentro-frontidas-amea-12
kentro-frontidas-amea-11

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «πολλοί αμφισβήτησαν την ικανότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι που κληρονόμησε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια και να δρομολογούμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που δημιουργεί θέσεις εργσαίας και χώρους πρασίνου και θα μετατραπεί σε εστία ανάπτυξης και καινοτομίας και σε έναν πόλο άθλησης πολιτισμού και τεχνολογίας».

Δείτε φωτογραφίες από το κτήριο φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό:

kentro-frontidas-amea-10
kentro-frontidas-amea-9
kentro-frontidas-amea-8
kentro-frontidas-amea-3
kentro-frontidas-amea-7
kentro-frontidas-amea-6
kentro-frontidas-amea-5
kentro-frontidas-amea-4
kentro-frontidas-amea-1