Αιγιάλεια: Χ. Γούτος: Οι Αιγιαλείς δεν πείθονται από «Εκθέσεις ιδεών» του χθες» – Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του Δ. Καλογερόπουλου

 

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του κ. Καλογερόπουλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Χρήστος Γούτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άλλο ένα εγχείρημα, τέχνασμα, με σκοπό την παραπλάνηση του λαού της Αιγιάλειας, επιχείρησε ο κ. Καλογερόπουλος με την «διά τυμπανοκρουσιών» παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του.
Δυστυχώς, για τον ίδιο και την ομάδα του, δεν είναι παρά μία ακόμα «Έκθεση Ιδεών», πιστά προσαρμοσμένη στην γνώριμη τακτική του, του να τάζει τα πάντα στους πάντες!
Ευτυχώς, για την Αιγιάλεια και τους Αιγιαλείς, ουδείς πείθεται από τις θεωρίες επί χάρτου και τις «φαραωνικές» υποσχέσεις του, τις οποίες, αν ήθελε, και φυσικά, αν μπορούσε, θα είχε υλοποιήσει ήδη στη θητεία του.
Επειδή, όμως, οι Αιγιαλείς, και γνωρίζουν, και αντιλαμβάνονται, ότι μοναδικός σκοπός του είναι η «αγάπη για την καρέκλα», έχουν πάρει τις αποφάσεις του.
Στις 8 Οκτωβρίου η Αιγιάλεια Ξεκινά τη Νέα Πορεία στο Αύριο.
Μακριά από το επίπονο, κακό και «μαύρο» ΧΘΕΣ, προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να φτιάξουμε την Αιγιάλεια που Αξίζουμε.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον τόπο που αγαπάμε. Η Αιγιάλεια Μπορεί να σηκώσει ανάστημα, Μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, Μπορεί να γίνει ξανά τόπος Ανάπτυξης και Ευημερίας για Όλες και για Όλους, Μπορεί να μετατραπεί σε Σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιοχή.
Με έναν Δήμο, Ανοιχτό, Ανθρώπινο σε Όλους και Αποτελεσματικό.
Έναν Δήμο του οποίου η λειτουργία θα διέπεται από τις Αρχές και τις Αξίες του Ήθους, της Διαφάνειας, της Αξιοπρέπειας.
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι: Μαζί θα πάμε την Αιγιάλεια στο Αύριο».