Aχαΐα: Συλλήψεις από την Αστυνομία – Για ναρκωτικά και καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.
Ανεύρεση πολεμικού υλικού

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, χθες το μεσημέρι, σε δασική περιοχή κοντά σε ποταμό, σε περιοχή της Πάτρας, ένα πολεμικό βλήμα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,2 γραμμάρια κάνναβης και ένα φυτό της ναρκωτικής ουσίας.