(Βίντεο-Φωτο)-Πάτρα: Το μήνυμα Σβόλη από τα εγκαίνια – «Είμαστε εδώ για όλους τους πατρινούς!»

KOSTAS SINIS

 

Κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης ή ιδεολογικής αφετηρίας, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην πλατεία Γεωργίου Α΄. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του είχαν ως εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθειά μας πορευτήκαμε σε έναν διαφορετικό δρόμο, που έχει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, τον απλό πολίτη. Η παράταξή μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς, προτάσσοντας την κοινή λογική, το μέσο νου, τη διάθεση προσφοράς, το ήθος, τη σύγχρονη πολιτική σκέψη, τη μετριοπάθεια και τη συνέργεια. Δεν θεωρούμε ότι τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας έχουν κομματικά χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούμε τον οποιονδήποτε πολίτη, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να συνδράμει την προσπάθειά μας. Δεν επιθυμούμε να είμαστε δημοτική αρχή μερίδας των Πατρινών. Επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση για όλους τους συμπολίτες μας. Στην προσπάθεια αυτή  δεν περισσεύει κανείς. Μακριά από εμάς τοξικές και εμμονικές συμπεριφορές. Είμαστε εδώ για όλους τους πατρινούς!

Η Πάτρα έχει ανάγκη για μια ειλικρινή ανθρωποκεντρική πολιτική με γνώμονα τη στήριξη του ευάλωτου πολίτη. Οι συμπολίτες μας θέλουν την τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας, μέσα από την οποία ενισχύεται η τοπική οικονομία. Θέλουμε την ενεργειακή μας αυτονομία και την προσέλκυση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων. Εχουμε ανάγκη την απορρόφηση των κρατικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων. Είναι απαραίτητη η συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά και επιστημονικά ινστιτούτα. Οι πολίτες της Πάτρας θέλουν τη δημοτική αστυνομία, απαιτούν λύσεις στο κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και το αποχετευτικό. Οι πατρινοί θέλουν χώρους για αθλοπαιδιές, επιθυμούν, όμως και τα μεγάλα έργα υποδομής.

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει ως σύνθημά της το συνεχίζουμε. Εμείς απαντάμε με τη λέξη: Αλλάζουμε. Και στις 8 Οκτωβρίου η Πάτρα μας θα γίνει και πάλι βασίλισσα, αυτή που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε. Μια Πάτρα σύγχρονη, ασφαλής και καθαρή. Μια Πάτρα πραγματικά ενωμένη.

Δείτε βιντεάκια με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Κώστα Σβόλη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

 Βίντεο

«Πλημμύρισε» από κόσμο το εκλογικό μας κέντρο – Φωτογραφίες (α΄ μέρος)

https://ksvolis.gr/plimmyrise-apo-kosmo-to-eklogiko-mas-kentro-fotografies-a%ce%84-meros/

 

Φανταστείτε τι θα γινόταν στην πλατεία Γεωργίου Α΄, αν δεν έβρεχε! – Φωτογραφίες (β΄ μέρος)

https://ksvolis.gr/fantasteite-ti-tha-ginotan-stin-plateia-georgiou-a%ce%84-an-den-evreche-fotografies-v%ce%84-meros/