Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο λόγος που η μητέρα του δεν πήγε στον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Εκατοντάδες καλεσμένοι παραβρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο η απουσία της μητέρας του «Ντάνου» ήταν ηχηρή. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό δεν κατέστη δυνατό να πάει στον γάμο του παιδιού της.

201909161308440_7663_GIORGOS_AGGELOPOYLOS_ME_TI_MITERA_TOY_15092019
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για τη μητέρα του στους καλεσμένους: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…».

Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

Στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε πως ο πρώην νικητής του Survivor ακύρωσε το bachelor, καθώς «το Σάββατο πέρασαν τη μέρα στην εντατική στο πλευρό της μητέρας του».

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Ελένη», με την παρουσιάστρια να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Το τι υπάρχει μέσα στην ψυχή ενός ανθρώπου που σε μια τέτοια στιγμή της ζωής του, ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός όπως η μητέρα του, δεν μπορούσε να είναι εκεί… Το πώς μπορεί να εκφραστεί, από τη συγκίνηση που βλέπει τη γυναίκα που προχωράει τη ζωή του, από μια άλλη γυναίκα που είναι πολύ σημαντική στη ζωή του, τη μαμά του και δεν είναι εκεί για λόγους υγείας… Μπορεί να σε οδηγήσει σε μια φόρτιση συναισθηματική».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Εμένα αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι πως ο Γιώργος, ενώ δεν μας έχει συνηθίσει στο να θέλει να μπαίνουμε μέσα στην προσωπική του ζωή… Το ότι έκανε έναν πολύ ανοιχτό γάμο, σε μια τέτοια δύσκολη δικιά του στιγμή, λόγω της μητέρας του, ήταν ένα ξάφνιασμα. Ευχάριστο όμως».