(Φωτο)-ΠΔΕ: κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης με επικεφαλής τον Χρήστο Κοσίνα στην Αιτωλοακαρνανία

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (23-24/9) κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χρήστο Κοσίνα πραγματοποίησε  εξορμήσεις στην Αιτωλοακαρνανία.

Το Σάββατο 23/9 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-συζήτηση στο Αγρίνιο για την παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της περιφερειακής κίνησης στην οποία μίλησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης και υποψήφιοι με την ΑΡΠΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια την Κυριακή 24/9 έγιναν εξορμήσεις στα χωριά του πρώην Δήμου Θεστιέων (Παναιτώλιο, Καινούργιο), στην Παραβόλα και το Θέρμο. Τα μέλη της ΑΡΠΑ συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής, εργαζομένους, αγρότες, νέους/ες σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους, τον ρόλο του τοπικού κράτους και το πρόγραμμα πάλης που προτείνει η ΑΡΠΑ

Καλούμε κάθε εργαζόμενο/η, κάθε νέο και νέα να στηρίξει την αντικαπιταλιστική αριστερά, ώστε να δυναμώσει η φωνή της ταξικά πληττόμενης πλειοψηφίας εντός και εκτός του περιφερειακού συμβουλίου, για να βάλουμε τις ανάγκες μας πάνω από την «ανάπτυξη» και τα κέρδη τους!

Στις 8 Οκτώβρη στηρίζουμε-ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση Δυτικής Ελλάδας!