Αχαΐα: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Ερυμάνθεια, Λουσικά, Μαζαράκι και Ριόλο

Ο Ν. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΕ ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑ, ΛΟΥΣΙΚΑ, ΜΑΖΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΟΛΟ ΑΧΑΪΑΣ

Μοναδικές στιγμές βίωσε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης, επισκεπτόμενος την Κυριακή (24-9-2023) την Ερυμάνθεια, τα Λουσικά, το Μαζαράκι και το Ριόλο Αχαΐας.

Ευρισκόμενος ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που τον υποδέχτηκαν, ο κ. Φαρμάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ανταπόκριση της κοινωνίας στο κάλεσμά του για τη συνέχιση της πορείας των θετικών αποτελεσμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο να αγωνιστεί με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, ώστε «η Δυτική Ελλάδα του 2030 να είναι ο τόπος που πραγματικά θα αξίζει κάποιος να ζει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, αναφέρθηκε στο έργο που παρήχθη τα τελευταία 4 χρόνια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη σημασία που δόθηκε στους μικρότερους Δήμους και στον κόσμο της υπαίθρου που κατά τεκμήριο αντιμετώπιζε τις μεγαλύτερες ελλείψεις και ανάγκες.

«Το ξέρω πως ούτε οι ελλείψεις, ούτε οι ανάγκες τελείωσαν. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας. Κάναμε βήματα, γεννήσαμε ελπίδες. Και με τη ψήφο μας στις 8 Οκτωβρίου θα δώσουμε νέα ώθηση στην προσπάθεια για να πάμε ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μπροστά», τόνισε ο κ. Φαρμάκης, ο οποίος ζήτησε την ενεργή συμμετοχή τους και μετά τις εκλογές.

«Είχαμε πάντα ανοικτές τις πόρτες. Και θέλω να ξέρετε πως προσπαθήσαμε για όλα, αν και προφανώς δεν τα καταφέραμε όλα. Αν τα είχαμε καταφέρει, δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε εδώ σήμερα. Είμαστε όμως εδώ, ξέροντας πόσα ακόμα έχουμε να κάνουμε και πόσο πιο ψηλά μπορούμε να πάμε. Και θα πάμε όλοι μαζί!» πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης.