Πάτρα: Το 20ο Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο.

Το 20ο Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο. που πραγματοποιήθηκε 23 – 25 Ιουνίου, στο αίθριο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου, διακόπηκε λόγω των εκλογών και ολοκληρώνεται στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2023, με το 18o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε στον ίδιο χώρο.
Η Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του ΑΣΤΟ –Επικοινωνούμε, σας καλεί για 18η χρονιά να συμμετάσχετε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Με όχημα τις ταινίες, θα ταξιδέψουμε σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, βλέποντας μέσα από τη ματιά των καλλιτεχνών τη σύγχρονη εικόνα των χωρών τους!
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου:
Ξεκινάμε στις 19.00 με ταινίες για παιδιά και νέους σε συνεργασία με την Camera Zizanio, κομμάτι του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.
Στις 20.00 αρχίζει το 18o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε με προβολή ταινιών από όλον τον κόσμο (Ελλάδα, Ινδονησία, Γαλλία, Ουκρανία, Τουρκία, Ιταλία, Παλαιστίνη, Κροατία, Αμερική, Κίνα, Ιράν, Πολωνία, Ισπανία, Μοντενέγκρο, Αργεντινή)!!!
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου:
Στις 20.00 συνεχίζει το 18o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε. Επετειακά θα προβληθεί και η ταινία μικρού μήκους «Μηλόπιτα», δημιουργία της ομάδας ταινιών μικρού μήκους του συλλόγου μας.
O ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε είναι ένας καθαρά εθελοντικός σύλλογος που πιστεύει βαθιά στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και παρεμβαίνει ουσιαστικά σε τομείς που αφορούν την κοινωνία, την παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
Η φιλοσοφία του βασίζεται στην εθελοντική δράση, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, τη δημιουργική έκφραση, τη κοινωνική προσφορά και την προσωπική πρόοδο.
Στόχος των ομάδων που λειτουργούν στο σύλλογο είναι η προσωπική ανάπτυξη και η συλλογική δράση για έναν άλλο τρόπο ζωής, όπου όλοι θα έχουν χώρο για δημιουργία και έκφραση.
Σημασία έχει να ονειρεύεσαι.
Κι έτσι θα ζεις όλα τα παραμύθια του κόσμου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.