(Φωτο)-Πάτρα: Ο Ανδρέας Τζουραμάνης συνεχίζει τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα, Ανδρέας Τζουραμάνης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες.
Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Τζουραμάνης περιόδευσε στην περιοχή του Ψαροφαΐου και στην αγορά της Ακρωτηρίου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, εισπράττοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας κι αλλαγής, επισημαίνοντας πως «οι πράξεις και οι επιλογές μας καθορίζουν το παρόν και το μέλλον μας. Η Δυτική Ελλάδα παραμένει ο ‘φτωχός συγγενής’ και η Αχαΐα στερείται το δικαίωμα στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη. Οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου μπορούν και πρέπει να ανοίξουν το δρόμο στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας. Στους ανθρώπους που με γνώση, σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον μπορούν να τα καταφέρουμε. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε, αρκεί να το πιστέψουμε…».