Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ: Πράσινη… λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ με πάνω από 60.000 θεατές

Ακόμα μία χρυσή… σελίδα στην ιστορία του αναμένεται να γράψει ο κόσμος του Παναθηναϊκού σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europe League με την Βιγιαρεάλ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, στο Ολυμπιακό Στάδιο σήμερα αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 60.000 θεατές, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να έχουν γίνει ανάρπαστα και πλέον να έχουν μείνει λίγα στο ειδικό section στο site της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα του αγώνα δηλαδή, υπήρχαν διαθέσιμα λιγότερα από 3.500 κομμάτια, για την ακρίβεια 3.319, τα οποία και αυτά, όσο περνάει η ώρα θα μειώνονται.

Έτσι, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η προσέλευση και η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΟΑΚΑ στις 19:45 που είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, θα είναι ανάλογη, ίσως και ακόμα πιο θερμή του αγώνα με την Μπράγκα για τα play offs του Champions League.

Με την ελπίδα βέβαια, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, εκεί κοντά στις 21:45, να αφήνει διαφορετικά συναισθήματα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στους παίκτες του και τον κόσμο της ομάδας από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου κόντρα στους Πορτογάλους.

Πηγή: gazzetta.gr