Τροχαίο στη Λιβύη: Με μία φωτογραφία η Λίλιαν Μανταλιός αποχαιρετά τα αδέλφια της που σκοτώθηκαν

Με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα δύο μεγαλύτερα και πολυαγαπημένα της αδέλφια, η Λίλιαν Μανταλιός αποχαιρετά τους δυο τραγικούς διερμηνείς Άντζελα-Μοίρα και Φίλιππο, που βρήκαν ακαριαίο θάνατο, όταν μαζί με τρία ακόμα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, σκοτώθηκαν στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα με προορισμό την πόλη Ντέρνα.

Η νεαρή κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανάρτησε την φωτογραφία αυτή, που είναι από μια ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή του παρελθόντος, έχει ξεκινήσει να δέχεται συλλυπητήρια μηνύματα συμπαράστασης κι αγάπης από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους περισσότερους να γνωρίζουν τα δυο αδέλφια Άντζελα και Φίλιππο από τα παιδικά τους κιόλας χρόνια.

Άλλωστε δεν ήταν και λίγοι οι φίλοι τους από την πόλη Βεγγάζη της Λιβύης, όλες αυτές τις ημέρες, που ανάρτησαν στις προσωπικές τους σελίδες στα social media φωτογραφίες με τα δυο αδέλφια από ανέμελες παιδικές στιγμές είτε κατά την διάρκεια σχολικών εορτών είτε από πάρτι.

Στα μηνύματα τους όλοι οι φίλοι της Λίλιαν Μανταλιός δηλώνουν συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια των δυο αδελφών, ενώ όλοι δηλώνουν την συμπαράσταση τους τόσο σε εκείνη όσο και στους δυο γονείς της.