Στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτας

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κώστα Καρπέτα την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου.

 

Τον κ. Καρπέτα συνόδευσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» κα Μαρία Τριανταφύλλου και κ.κ. Παντελής Σκαρμούτσος και Γιώργος Ξενάκης.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ρήγας, οι οποίοι παρέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.

 

Από την πλευρά του ο κ. Καρπέτας, οποίος έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κατά το παρελθόν, τόνισε ότι η έλλειψη αναπτυξιακών έργων και η μη συνεκτική πολιτική στον τουρισμό αποτελούν τροχοπέδη για την πρόοδο του τόπου. Κατηγόρησε, δε, την νυν περιφερειακή αρχή για κωλυσιεργία και μεγάλες υποσχέσεις που όμως δεν μετουσιώθηκαν σε πράξη κατά την τετραετία της διακυβέρνησής της.

 

Στο κλείσιμο της συνάντησης η διοίκηση του Συλλόγου ευχήθηκε στον κ. Καρπέτα και στους υποψήφιους της παράταξής του δύναμη και καλή επιτυχία στον προεκλογικό τους αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης  Οκτωβρίου.