Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο – «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά την περασμένη Παρασκευή.

Ο 68χρονος πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά λίγο μετά τις 10 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας.

Ο ηλικιωμένος μετά από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του στη διάρκεια της απολογίας.

“Έχω μετανιώσει. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Και για αυτό επιθυμώ την τιμωρία μου”, φέρεται να δήλωσε ενώπιον της Ανακρίτριας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την εξέτασή του από ψυχίατρο.

Η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης διατάχθηκε αυτεπαγγελτως από την Ανακρίτρια, καθώς ούτε ο κατηγορούμενος ούτε η συνήγορός του, κ. Έλλη Αβραμίδου, προέβαλαν ισχυρισμούς για μειωμένο καταλογισμό του.

“Με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο εντολέας μου κρίθηκε προφυλακιστέος. Αποδέχθηκε την πράξη του και με παρακάλεσε να σας διαβιβάσω την ειλικρινή του συγγνώμη. Επιπλέον, δήλωσε κατά τη διαδικασία ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του”, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας η κ. Αβραμίδου.