(Φωτο)-Πάτρα: Το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Φάρο της Πάτρας, το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” από τον Οργανισμό Safety Project και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

Ένα μεγάλο αερόστατο, με το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”, ανυψώθηκε ελεγχόμενα, για να στείλουμε παντού μήνυμα αγάπης και ζωής!
Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή ήταν εκεί, για να ενημερώνει και να κάνει εγγραφές! Νέες και νέοι, έως και 45 ετών, έγιναν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών!

Η Ευρυδίκη με την 3χρονη μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, οι 1550 με άλλα παιδιά – νικητές του παιδικού καρκίνου, έκαναν μια επιβλητική είσοδο!

Επίσημοι από όλους τους χώρους, έδωσαν το παρών! Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Χαράλαμπος Μπονάνος, όπου συνεργάστηκε γι αυτή την εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Υγείας και πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη, η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της Πάτρας.

Η 9χρονη Θέλια άνοιξε τη συναυλία! Τη σκυτάλη πήραν οι 1550! Η αγαπημένη μπάντα 1550, με τον Μηνά Τσίγκο, τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, τον Τάσσο Σταύρακας, τον Αντώνη Βούζου, τον Χάρη Γρυπαίο και τη Φανή Μελεμενή!

Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε και τραγούδησε, αφήνοντας το κοινό εντυπωσιασμένο!

Πυροτεχνήματα ζωγράφισαν τον ουρανό, από την εταιρεία Balloons Fire

Στην αρχή του Φεστιβάλ, ο Οργανισμός Safety Project, θέλησε να τιμήσει τους κεντρικούς φορείς που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους Φορείς: στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στον Αντιπεριφρειάρχη Αχαϊας, Χαράλαμπο Μπονάνο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου το παρέλαβε η Αντυπρύτανις Λένα Αλμπάνη, στο ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Βάσω Αγγελάκη, στον καθηγητή κο Σπυριδωνίδη Αλέξανδρο, Διευθυντή ΜΜΟ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στην Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού, κα Ήρα Κουρή και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, Ελένη Βασιλοπούλου, απένειμε τιμητικούς επαίνους στους υποστηρικτές της εκδήλωσης: LOUX, Skyline balloons, Hemoglobe, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Μηχανήματα, ΦΑΡΟΣ εν Πάτραις, Astir Hotel Patras, Ammousa, Enarxi, Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΒΕΡΓΗ, Juniorsevents.

Ο Οργανισμός Safety Project και η πρόεδρος Ελένη Βασιλοπούλου, έκανε ειδική αναφορά με τιμητικές πλακέτες στη μνήμη δυο σπουδαίων γυναικών, της Μαριάννας Βαρδινογιάννη Προέδρου του ΕΛΠΙΔΑ και της Πατρινής Βάσω Μεντζελοπούλου Προέδρου της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πατρών.

Από νωρίς στο Φάρο υπήρχαν αγαπημένοι ήρωες και mascot από την εταιρεία Juniorsevents

Η εταιρεία Skyline Balloons και ο ιδιοκτήτης κος Μίλτος Κοντζαγερίδης, ανέλαβαν να μας εντυπωσιάσουν με το μεγάλο αερόστατο!

Η Μίνα Παναγιωτοπούλου με τα παιδιά – χορευτές των σχολών keepDansing, χόρεψαν και ξεσήκωσαν το πλήθος.

Η εταιρεία Zorbas Audio Services, από Πάτρα και ο Κώστας Πίττας με την ομάδα του ανέλαβαν την υποδομή για τον ήχο και τα φώτα!

Βίντεο και drone, Χρήστος Κεϊμαλής Flywork Videography

Φωτογράφος, Φαύστα Φραντζή.