Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο Φάρο της Πάτρας στήθηκε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αερόστατο όπου οι μικροί μας φίλοι, μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, μπήκαν στο αερόστατο για να μεταδώσουν το μεγάλο μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.   Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή ήταν εκεί για να ενημερώσει και να κάνει νέες εγγραφές, ενώ έγινε και απονομή επαίνου σε ιατρούς και συντελεστές – συνεργάτες!

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ σε δηλώσεις τους ανέφερε  ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης νέων εθελοντών στηρίζοντας δράσεις όπως αυτή που στόχο έχει την  εγγραφή νέων μελών . “Αν σκεφτεί ο καθένας μας πως με κάτι πολύ απλό για εμάς μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, τότε όλοι ήδη θα έπρεπε να έχουμε γίνει δότες μυελού των Οστών !» τόνισε.