Απλήρωτοι οι διαιτητές – Κινούνται νομικά κατά της ΕΠΟ

Με επιστολή τους, οι εδώ και δύο χρόνια απλήρωτοι διαιτητές της Super League ετοιμάζονται να στραφούν κατά της ΕΠΟ αλλά και των ομάδων που χρωστούν.

Η επιστολή που κοινοποιήθηκε και στους συνδέσμους διαιτητών η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ κι αναφέρει ότι προτίθεται να προχωρήσει δικαστικά σε βάρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και των ομάδων λόγω των οφειλών που υπάρχουν σε διαιτητές της Super League 2.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων

Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.

Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!

Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.
Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ
Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος».