Την «μικροψυχία της καρέκλας», σας την επιστρέφουμε κ. Καλογερόπουλε

:

Με αφορμή δηλώσεις του κ. Καλογερόπουλου με αφορμή την συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για πλημμυροπαθείς από την παράταξη μας «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Χρήστος Γούτος, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Είναι ολοφάνερο ότι ο κ. Καλογερόπουλος πάσχει από «πολιτική μικροψυχία» την οποία χρησιμοποιεί εις το όνομα της «καρέκλας» ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες!
Σε μία περίοδο που όλοι οι Φορείς της Αχαΐας, της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας, που Σύλλογοι, Αθλητικά και Κοινωνικά Σωματεία, σύσσωμες όλες οι τοπικές κοινωνίες, σπεύδουν να ανταποκριθούν στα καλέσματα για συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους πληγέντες των πλημμυρών, εκείνος μας «ψέγει», ως παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», για την δράση που διοργανώσαμε με σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ανάγκης!
Με το αστείο επιχείρημα ότι: «οι πλημμυροπαθείς δεν τα χρειάζονται, διότι κανείς δεν μπορεί να τα διαχειριστεί».
Το λέει ευθαρσώς την στιγμή που οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών βοούν μέχρι και για εμφιαλωμένο νερό!
Τονίζει, επίσης, ότι οι πληγέντες ζητούν «μόνο μηχανήματα».
Προφανώς εμείς δεν διαθέτουμε μηχανήματα, διαθέτουμε όμως την πρόθεση να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των Συνανθρώπων μας, με ό,τι και με όσα μπορούμε. Γιατί αυτό που χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς τούτη την ώρα, είναι, Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά. Κι εμείς, αυτά τα δύο δεν τα θυσιάζουμε. Την «μικροψυχία της καρέκλας», σε ώρες πόνου και τραγωδίας, την επιστρέφουμε!
Εμείς, απευθύνουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους συμπολίτες μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες. Όσο για τον κ. Καλογερόπουλο, δηλώνουμε απλώς ότι «έπεσαν οι μάσκες»!
Η περήφανη Αιγιάλεια, τόπος της Ανθρωπιάς, της Δημιουργίας, της Αλληλεγγύης, της Ανάπτυξης, στις 8 Οκτωβρίου θα αφήσει πίσω το «χθες» και θα ανοίξει νέα σελίδα στο «Αύριο».