(Φωτο)-Αίγιο: Συνάντηση Χρήστου Γούτου με υποψηφίους – «Ο κ. Καλογερόπουλος ανήκει στο χθες»

 

Νέα συνάντηση με υποψηφίους Συμβούλους του κεντρικού και κοινοτήτων είχε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος.
Η συνάντηση έγινε στον καθιερωμένο κύκλο τακτικών επαφών του επικεφαλής με τους υποψηφίους με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.
Αυτό που κατέστησε σαφές προς τους υποψηφίους του ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι η παρουσία και συνδρομή τους δεν εξαντλείται στην προεκλογική περίοδο αλλά κυρίως είναι αναγκαία μετεκλογικά ώστε να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό έργο που έχει στο σχέδιο της ο συνδυασμός. Για αυτό, ο κ. Γούτος ζήτησε από όλους συνεχή εγρήγορση και αφοσίωση του καθενός ξεχωριστά στον στόχο της παραγωγής έργου που έχει ανάγκη η Αιγιάλεια για να αλλάξει στην πράξη και να γίνει μια σύγχρονη πόλη.
Επίσης, ο κ. Γούτος επικέντρωσε στην συμπεριφορά και τον δημόσιο λόγο των υποψηφίων, ξεκαθαρίζοντας ότι τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, πρέπει να κυριαρχούν το Ήθος, η Αξιοπρέπεια και η Σεμνότητα. Επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ανοχή σε φαινόμενα έπαρσης.
Ο κ. Γούτος υπογράμμισε:
«Ερχόμαστε για να αλλάξουμε την Αιγιάλεια προς το καλύτερο, να την οδηγήσουμε στο Αύριο της Ανάπτυξης, να φτιάξουμε έναν σύγχρονο Δήμο που θα λειτουργεί με Διαφάνεια, με Ανοιχτές πόρτες σε Όλους τους Δημότες. Σε αυτή την αλλαγή είμαστε όλοι απαραίτητοι, δεν περισσεύει κανείς, αλλά και όλοι οφείλουμε να λειτουργούμε έχοντας ως πυξίδα ότι η αποστολή μας είναι να υπηρετήσουμε τους Συμπολίτες μας και τον τόπο μας».
Και κατέληξε:
«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω τίποτα με τον κ. Καλογερόπουλο. Έχω όμως με την νοοτροπία στην διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων και των αναγκών. Μια νοοτροπία που ανήκει στο χθες. Αυτήν την νοοτροπία ερχόμαστε να αλλάξουμε, γιατί αυτό έχει ανάγκη η Αιγιάλεια και αυτό ζητούν και απαιτούν οι Συνδημότες μας.
Ο κ. Καλογερόπουλος και η απερχόμενη δημοτική αρχή ανήκουν στο χθες. Εμείς, ερχόμαστε για να πάμε την Αιγιάλεια στο Αύριο και το Σύγχρονο. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα υλοποιήσουμε».