Πάτρα: Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κ. Πελετίδη – Στόχος να γεμίσει η πλατεία

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σήμερα στις 19.30 στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα πραγματοποιήσουν τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες τους σε κοινή εκδήλωση στην Πάτρα, 25 ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Την τελευταία εβδομάδα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει κινητοποιηθεί για να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπως συμβαίνει διαχρονικά στην Πάτρα στις εκδηλώσεις της παράταξης. Το 2019, σε προεκλογικό χρόνο, η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχε γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στον Αγιο Διονύση, επομένως ο στόχος -αν μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει τεθεί- είναι να γεμίσει η πλατεία Τριών Συμμάχων με υποψήφιους, ψηφοφόρους και φίλους της παράταξης.
Για να δημιουργηθεί προεκλογικό κλίμα και να είναι επιτυχημένη η εκδήλωση, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης και αρκετές γειτονιές έχουν γεμίσει την τελευταία εβδομάδα με τη διπλή αφίσα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που διαφημίζει τη σημερινή εκδήλωση. Ενώ, επιπλέον, έχουν κινητοποιηθεί οι υποψήφιοι των συνδυασμών για να είναι μαζική η προσέλευση.